Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Sommarjobb: Aktivitetsledare och simlärare mfl. Kultur- och fritidsförvaltningen

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för kommunens bad- och idrottsanläggningar, fritidsgårdar, parklekar, bibliotek, kommunarkiv och inköp av konst och konstnärlig gestaltning i det offentliga rummet. Vi driver också Alsters Herrgård, teaterbiografen Arenan, Ungdomens hus och Seniorernas hus. Förvaltningen står för drift och underhåll av idrottsplatser och motionsspår. Vi stödjer på olika sätt idrotten, kulturen och föreningslivet.

Arbetsbeskrivning

Sundstalägret vid Sundstabadet och Sundsta idrottshus är ett dagläger för barn med en varierande och innehållsrik verksamhet: gymnastik, bollspel, lekar, bad med mera. För genomförande av lägret och med ansvar för barngrupperna söker vi:
8 aktivitetsledare
8-16 biträdande aktivitetsledare
1 simlärare
1 idrottsledare

Kvalifikationer

Erfarenheter av barn samt gärna ledarerfarenheter.
Simläraren ska ha simlärarutbildning via Svenska Livräddarsällskapet(SLS).
Minimiålder: Simläraren ska vara 18 år och övriga helst 18 år.

Anställningsform Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 15 juni 2020
Tidsbegränsad till 26 juni 2020
Längd 11 dagar - 3 månader
Ansök senast 22 mars 2020
Referensnummer A543196
Antal arbetstillfällen 18
Kontaktperson Stephan Hammar
verksamhetschef Bad och Sport
054-540 00 00
stephan.hammar@karlstad.se

Övrigt

Urval sker löpande.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den