Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Bovärd och studentbovärd

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Karlstads Bostads AB ägs av Karlstads kommun och ingår i koncernen Karlstads Stadshus AB. Vi äger och förvaltar totalt cirka 475 000 kvadratmeter fördelat på ca 7 400 bostäder och 750 lokaler runt om i Karlstad. Sammanlagt är vi cirka 130 anställda som arbetar efter visionen Vi skapar hem med livskvalitet för Karlstadsborna. KBAB står inför flera stora utmaningar framöver, bland annat kring nyproduktion och att tillsammans med vår ägare bidra till att Karlstad blir en ännu bättre stad att leva och bo i.

Avdelningen fastighetsförvaltnings uppdrag är att förvalta företagets samtliga fastigheter och kunder med stöd av övriga avdelningar. Fastighetsförvaltning består av fem enheter i form av en enhet för förvaltningsstöd samt fyra fastighetsområden uppdelat i tolv bovärdsteam runt om i Karlstad. Bovärdsteamens uppdrag är att ta hand om hyresgästen från inflyttning till utflyttning och leverera en kvalitativt hög kundvård. Teamen ansvarar även för det löpande underhållet samt utför reparationer i fastigheterna. Varje fastighetsområde leds av en förvaltare/områdeschef.

Som medarbetare hos oss värdesätter vi professionalism, delaktighet och engagemang. Vi strävar också efter att ta tillvara de kvaliteter som jämställdhet och mångfald tillför arbetslivet.

Arbetsbeskrivning

Söker du ett socialt och omväxlande arbete där frihet under ansvar är ledordet? Är du dessutom praktiskt lagd, trivs med ett fysiskt arbete och att ha daglig kundkontakt? Då tycker vi att du ska söka till tjänsterna som bovärd och studentbovärd hos oss på KBAB!

Bovärdar och studentbovärdar
Vi söker nu bovärdar till flera av våra bostadsområden i Karlstad. Som bovärd tar man emot alla ärenden från hyresgästerna. Förutom fel i lägenheterna kan det röra sig om allt från besiktningar och beställningar av nya tapeter till att hantera störningar mellan grannar. När det gäller fastigheterna så har bovärdsteamen hand om alla förekommande arbetsuppgifter såsom fastighetsskötsel, reparationer, skötsel av utemiljön och besiktningar av lägenheter. Inköp, viss städning, deltagande i kundaktiviteter och snöröjning ingår också i tjänsten samt att sköta delar av teamets administration och samordning.

Som bovärd har man vissa ansvarsområden som man har huvudansvaret för; exempelvis utemiljöfrågor, arbetsmaskiner eller störningar. Roller görs upp i teamet tillsammans med förvaltaren. Ange gärna i ditt personliga brev om du har något speciellt intresseområde inom fastighetsskötsel.

Vi söker även två studentbovärdar till vårt bostadsområde på Campus nära Karlstads universitet, en av tjänsterna är ett vikariat. Studentbovärdsyrket liknar bovärdsyrket men har något större fokus på administrativa uppgifter kopplat till in- och utflytt vid terminsstart och terminsslut.

Kvalifikationer

Arbetet som bovärd och studentbovärd förutsätter att man är praktiskt lagd, flexibel och beredd att bidra där det behövs. Frågar du våra medarbetare vad man tycker är allra bäst med att jobba på KBAB så är det friheten och de varierande arbetsuppgifterna - ingen dag är den andra lik! Detta ställer såklart stora krav på medarbetarnas förmåga att planera, strukturera och prioritera arbetet. Vi ser därför att du som söker bör ha ett eget driv och förmåga att se vad som behöver göras, alltid med kunden och god kvalitet i fokus. Du har god samarbetsförmåga och bidrar till ett gott arbetsklimat i teamet samt med övriga team och avdelningar då man i perioder har täta sammarbetan med exempelvis tekniska specialister och fastighetstekniker.

Då du som bovärd och studentbovärd är KBAB:s ansikte ut mot våra kunder lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen behöver du vara duktig på att kommunicera med olika människor och skapa förtroendefulla relationer till såväl kunder som medarbetare och andra aktörer.

För att passa som studentbovärd behöver du dessutom vara bekväm med att dagligen kommunicera med ungdomar på såväl svenska som engelska.

Din bakgrund
• Minst gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot fastighetsskötsel eller bygg alternativt kompetens som vi bedömer likvärdig
• Erfarenhet från arbete med liknande praktiska arbetsuppgifter samt erfarenhet av kundkontakter krävs.
• Kunskaper inom fastighetsskötsel är önskvärt
• Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
• Goda kunskaper i engelska i tal och skrift.
• Van att använda dator som ett verktyg i arbetet samt goda kunskaper i Microsoft Officepaketet.
• Klarar av ett stundtals fysiskt påfrestande arbete som ex snöhantering vilket även inkluderar beredskap vissa helger.
• B-körkort krävs

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse.
Längd Tillsvidare
Ansök senast 13 januari 2019
Referensnummer A835622
Antal arbetstillfällen 4
Kontaktperson Stefan Samuelsson
Förvaltare/områdeschef
054-540 7476
stefan.samuelsson@kbab.se
Kontaktperson Annica Karlsson
Förvaltare/områdeschef
054-540 74 51
annica.karlsson@kbab.se
Kontaktperson Patrik Malmsköld
Förvaltare/Områdeschef
054 -540 7503
patrik.malmskold@kbab.se
Kontaktperson Lena Ekström
Förvaltare/Områdeschef
054-540 74 56
lena.ekstrom@kbab.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den