Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Lärare 1-3 Vallargärdets skola

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Vallargärdets skola är en F-6 skola belägen i Ulvsby, ca en mil norr om Karlstad. Det är en liten skola med ca 180 elever och god sammanhållning samt mycket samarbete i personalgruppen.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en lärare 1-7 eller lärare 1-3 för undervisning i arbetslaget årskurs 2-3, mentorskap för elever ingår. I arbetslaget ingår lärare och fritidspedagoger.

Kvalifikationer

Behörig lärare i åk 1-7 eller 1-3.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av barn i behov av särskilt stöd.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 11 augusti 2017
Tidsbegränsad till 15 juni 2018
Ansök senast 21 april 2017
Referensnummer A665504
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Iréne Lidström
Rektor
054-540 3456
irene.lidstrom2@karlstad.se
Facklig företrädare Lärarförbundet
054-21 66 89

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den