Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Lärare till fordons-och transportprogrammet på Nobelgymnasiet

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen ansvarar för gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning, svenska för invandrare samt yrkeshögskola. Totalt studerar cirka 6 000 elever hos oss.

Nobelgymnasiets fordons- och transportprogram är ett av de största i Sverige med ett intag på 60 elever per år. Vi jobbar i nära samarbete med branschen och arbetar aktivt med att hänga med i utvecklingen för att rusta våra elever till att möta dagens såväl som framtidens behov. Nu ger vi möjlighet för fler att vara med i det spännande arbetet så ta chansen att vara med och utbilda våra ungdomar på vägen ut i arbetslivet!

Arbetsbeskrivning

Vi söker två lärare till Fordons- och transportprogrammet. Du kommer mestadels att undervisa på gymnasieskolan men viss undervisning kan även bli aktuell inom vuxenutbildning. Du ingår i ett väl fungerande arbetslag med flera andra lärare inom fordonsteknik. I tjänsten ingår undervisning och mentorskap och som anställd lärare hos oss ger vi möjlighet till behörighetsgivande studier i tjänsten.

Kvalifikationer

Erfarenhet från arbete med fordonsteknik är ett krav och vi ser helst att du har bred kunskap inom traditionell fordonsteknik såväl som modern diagnosteknik. För att trivas i detta arbete måste du vara intresserad av människor och ha förståelse för att människor kan ha olika behov. Vi värdesätter ett pedagogiskt förhållningssätt och en god förmåga att kunna både arbeta självständigt och att samarbeta med kollegor och bransch. Erfarenhet från arbete med fordonsteknik är ett krav. Pedagogisk utbildning och/eller erfarenhet av arbete som lärare eller motsvarande är meriterande. En lärares vardag innehåller flera digitala verktyg såsom lärplattform, närvarosystem, information, kommunikation och dokumentation mm och Nobelgymnasiet ligger i framkant med att arbeta digitalt. Detta gör att du bör ha viss erfarenhet av att arbeta digitalt för att trivas och känna dig bekväm arbetet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 14 augusti 2019
Tillträde Tillträdesdatum eller enligt överenskommelse.
Ansök senast 29 april 2019
Referensnummer NG-A867524
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Jonny Lindström
Rektor
054-540 13 66
jonny.lindstrom@karlstad.se
Facklig företrädare Lärarförbundet, Roger Johansson

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den