Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Specialpedagog till Nyeds skola, 100 %

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.


Nyeds skola är en F-9-skola med alla de förmåner som det innebär att ha en samlad skola med fritidshem på orten. Hos oss bedrivs ett målmedvetet skolutvecklingsarbete där fokus på gemensamt värdegrundsarbete ligger till grund. Vill du göra skillnad, tilltalas du av utmaningar och brinner för skolutveckling? Ja, då är Nyeds skola en skola för dig. Som medarbetare på Nyeds skola erbjuds du mycket goda fortbildningsmöjligheter och under läsåret 2018/2019 kommer vi att ha ett tydligt fokus på förebyggande och främjande arbete med utgångspunkt i studiero och en skola fri från kränkningar. Skolans elevhälsoteam utgör en viktig del i detta arbete.

Arbetsbeskrivning

Som specialpedagog är du en viktig del i utvecklingen av skolans elevhälsoteam. Du stödjer rektor och är en kvalificerad samtalspartner och handledare för skolans personal. Varje elevs individuella förutsättningar och möjligheter är utgångspunkt i arbetet.
Du genomför pedagogiska utredningar och medverkar vid upprättande och utvärdering av pedagogiska kartläggningar och åtgärdsprogram. Du analyserar elevers behov av särskilt stöd från ett övergripande perspektiv, sett till organisations- och gruppnivå.
Du ser fördel av ökad användning av alternativa pedagogiska verktyg och digitala resurser. Du är en viktig resurs i uppföljning och utvärdering av elevhälsoteamets arbete. Du bidrar till skolans utveckling. Del av arbetet kommer att vara arbete som speciallärare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad specialpedagog. I ditt arbetssätt är du strukturerad och har en god förmåga att uttrycka dig både skriftligt och muntligt.
Din grundsyn präglas av att du ser möjligheter och du har ett positivt förhållningssätt till människor. Du är duktig på att samarbeta och genom din förmåga att lyssna in andra skapar du förtroende och goda relationer. Eftersom en del av våra elever är nyanlända får du gärna ha erfarenheter av arbete i områden med kulturell och språklig mångfald.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde snarast
Ansök senast 16 september 2018
Referensnummer A808117
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Susanne Eklund
Rektor
054 540 29 75
Facklig företrädare Lärarförbundet
Facklig företrädare
054-216689

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den