Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

LSS-handläggare

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. På förvaltningen arbetar omkring 2 000 medarbetare inom vårdboende, hemvård, funktionsstöd, samt på vårt biståndskontor.

Vård- och omsorgsförvaltningen är en beställar- och utförarorganisation. Biståndskontoret ansvarar för alla beställningar avseende insatser inom äldreomsorg och funktionsstöd samt för uppföljning av uppdragens utförande. LSS- och debiteringsenheten ansvarar för myndighetsutövning inom LSS samt hantering av förvaltningens avgifter och fakturering.

Arbetsbeskrivning

LSS- handläggarna utreder ärenden utifrån inkomna ansökningar om LSS – insatser samt vissa SoL insatser. I ansvarsområdet ligger även uppföljning och omprövning av pågående insatser samt bosamordning. LSS-teamet handlägger ärenden gällande barn, ungdomar och vuxna.

Kvalifikationer

Examen från socionom - eller sociala omsorgsprogrammet samt tidigare erfarenhet av myndighetsutövning är ett krav. Vi vill att du har god administrativ förmåga och lätt för att uttrycka dig muntligt och skriftligt. Bra bemötande och god förmåga att samarbeta är en förutsättning för det teamarbete som bedrivs.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Tillträde enligt överenskommelse.
Ansök senast 15 januari 2017
Referensnummer A636489
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Maria Nyqvist
Enhetschef, LSS och debitering
054-540 61 51
Facklig företrädare Katarina Hilmersson
SSR
054-5405461

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den