Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Lärare åk 1-3 Vålbergsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Vålbergsskolan är en F-9-skola belägen i västra delen av Karlstads kommun. Skolan byggdes 2006, och lokalerna är ändamålsenliga och fräscha. Vi har nära till fin natur och idrottsanläggningar som simhall och ishall. På skolan går ca 460 elever.

Arbetsbeskrivning

Som lärare på Vålbergsskolan kommer du att undervisa i en eller flera klasser. Du kan också komma att vara klassföreståndare och ha mentoransvar.

Du ingår i ett arbetslag bestående av förskollärare, lärare och fritidspedagoger där samarbete är en grundförutsättning och det kollegiala lärandet sätts i fokus.

Du förväntas ha en aktiv roll i elevhälsoarbetet med fokus på lärmiljöer.

Idrott/musik kan ingå.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig lärare med lärarlegitimation åk 1-3.

Du ska ha god samarbetsförmåga och vara duktig på att skapa goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare.

Tjänsten gäller under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 15 augusti 2019
Ansök senast 16 april 2019
Referensnummer A865361
Antal arbetstillfällen 3
Kontaktperson Anna Östlin
Rektor
054-5403027
anna.ostlin@karlstad.se
Facklig företrädare Lärarförbundet
054-216689

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den