Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Lärare Tingvalla (vikariat)

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Karlstads-Hammarö gymnasieförvaltning ansvarar för gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning, svenska för invandrare samt yrkeshögskola. Totalt studerar cirka 6 000 elever hos oss.

• På Tingvallagymnasiet har vi ett utpräglat lagarbete. Du är aldrig ensam med utmaningar och frågeställningar. Vi hjälps åt i arbetslag och ämneslag att planera arbetet. Öppenheten mellan lärare är stor och vi har ett gemensamt ansvar för att alla elever ska lyckas.


Arbetsbeskrivning

Som lärare inom Karlstads-Hammarö gymnasieskola arbetar du tillsammans med dina kollegor i ett av programmets arbetslag. Du kommer att ingå i ett av dessa där vi tillsammans skapar en god lärandemiljö för våra elever.

I tjänsten ingår undervisning i karaktärsämnen inom Hotell och Turismprogrammet inklusive APL besök.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation. Du har god samarbetsförmåga, förmåga att skapa goda relationer med såväl elever som kollegor och ser elevens studiesituation ur ett helhetsperspektiv.

Utbildning inom Hotell och Turismprogrammet är meriterande.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Deltid
Tillträdesdatum 9 augusti 2018
Tidsbegränsad till 7 juni 2019
Längd 6 månader eller längre
Ansök senast 15 juli 2018
Referensnummer A795402
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Per Svensson
Bitr rektor
054-540 18 44
per.svensson@karlstad.se
Facklig företrädare Facklig representant nås genom kommunens växel
054-540 00 00

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den