Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Fredricelundsskolan söker lärare till åk 4-6

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Fredricelundsskolan har c:a 300 elever i F-klass - åk 6 och är belägen i Karlstads stadskärnas västra delar. I närområdet finns flera idrottsanläggningar som kan nyttjas av skolan samt skog och natur inpå knuten.

Skolan kommer från höstterminen ha verksamhet i paviljonger i väntan på att en ny skola byggs upp. Detta beräknas vara klart till årsskiftet 21/22.

Arbetsbeskrivning

Du ska samarbeta med andra pedagoger i åk 4-6 men främst ha din tjänst riktad mot årskurs 4 för att nästa år följa eleverna till åk 5 och sen till åk 6.

Kvalifikationer

Lärarlegitimation med så bred behörighet som möjligt men minst Ma/Sv/No/Eng

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 15 augusti 2019
Tillträde Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Längd Tillsvidare
Ansök senast 5 juni 2019
Referensnummer A880426
Antal arbetstillfällen 1
Facklig företrädare Jan Bengtsson
Rektor
054-540 31 75
jan.bengtsson@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den