Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Danspedagog på Kulturskolan, vikariat 100%

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en danspedagog 100% med inriktning street, jazz och dansmix. Tjänsten är ett vikariat under hösten förutsatt att inte ordinarie lärare kommer tillbaka i tjänst.

Du kommer arbeta med dansklasser på Kulturskolan och ute på grundskolor med bland annat grundkurs och elevens val. Utåtriktad verksamhet ingår också i tjänsten. Arbete sker på dag- och kvällstid.


Kvalifikationer

Utbildning till danspedagog eller annan likvärdig utbildning.

B-körkort är meriterande.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde omgående. Tjänsten är ett vikariat för hösten 2018 under förutsättning att ordinarie lärare inte kommer tillbaka i tjänst.
Tidsbegränsad till 21 december 2018
Längd 11 dagar - 3 månader
Ansök senast 23 september 2018
Referensnummer A811415
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Kerstin Wallmyr
Kulturskolechef
054-540 29 87

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den