Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Administratör renhållning

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Karlstads Energi AB brinner för att göra Karlstad ljusare, varmare och renare. Vi levererar el och värme till mer än 45 000 kunder. På Karlstads Energi ansvarar vi också för renhållningen i kommunen. Bland våra 160 medarbetare finns många olika kompetenser, till exempel underhåll och drift, projektledning och miljökunskap. Karlstads Energi AB är ett helägt kommunalt bolag som omsätter cirka niohundra miljoner kronor varje år.

Vill du arbeta med hållbarhet på riktigt?
Då är du varmt välkommen till Karlstads Energi. Vi söker nu en administratör till vår renhållningsavdelning. Här blir du länken mellan våra sophämtare, kundservice och våra kunder. Du blir en viktig del i vår ambition att erbjuda bästa möjliga kundupplevelse.
Tillsammans med våra kunder gör vi Värmland ljust, varmt och hållbart. Vi har Sveriges nöjdaste elkunder och Sveriges näst nöjdaste fjärrvärmekunder samt 96 % nöjda renhållningskunder. Vi ser fram emot att förbättra vår redan höga kundnöjdhet tillsammans med dig.

Arbetsbeskrivning

Vårt mål är att hela tiden förbättra kundupplevelsen hos Karlstads Energi. Det ska alltid vara bättre att vara kund i morgon än i går och du blir en viktig del i vårt pågående förbättringsarbete. Ditt uppdrag omfattar:

- Kommunikation med kunder, sophämtare och kundservice
- Hantera avvikelser från sophämtare och kundservice
- Arbete i ett digitaliserat orderhanteringssystem samt uppföljning av digitaliserat förrådssystem
- Upprättande av debiterings- och fakturaunderlag
- Upprättande av körlistor
- Ansvar för statistikhantering
- Utförande av serviceåtaganden av mer akut karaktär
- Rapportering till driftchef och renhållningschef

Kvalifikationer

Dina personliga egenskaper värderas högt. Vi söker dig med ett stort kundfokus som är lätt att samarbeta med, har god kännedom och förståelse för olika system samt är strukturerad och flexibel. Det är meriterande om du arbetat med planering, exempelvis resurs- eller produktionsplanering samt har erfarenhet från renhållningsbranschen. Även C-kort med YKB behörighet är meriterande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 15 augusti 2019
Tillträde Enl ök
Ansök senast 30 juni 2019
Referensnummer Dnr KEN-2019-104
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Camilla Christensen
HR-chef
054-540 7167
Kontaktperson Stina Allbrink
Driftchef
054-5407272
Facklig företrädare Martin Rosén
Vision
054-540 7118

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den