Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Stödassistent till riktad poolverksamhet

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. På förvaltningen arbetar omkring 2 000 medarbetare inom vårdboende, hemvård, funktionsstöd, samt på vårt biståndskontor.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en stödassistent till en riktad poolverksamhet med huvudfokus på kunder med autism.
Jobbet i en riktad poolverksamhet utförs i hela Karlstad kommun. Arbetet syftar till att stötta olika verksamheter och erbjuda kunder ett pedagogiskt stöd. Stödet är individuellt anpassat efter kunders behov och arbetssättet utgår från tydliggörande pedagogik.
Som stödassistent i riktad poolverksamhet innebär det att du jobbar flexibelt med blandad tjänstgöring dag, kväll, jour, vakennatt och helger. Ensamarbete förekommer. Vi använder oss av Heroma som schemastyrning och vi tillämpar delvis personligt lagd tillgänglighet. Vi har utsedda bokare som sedan matchar tillgängligheten med verksamheters behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig med adekvat utbildning och/eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer lämplig.
Du skall ha goda kunskaper om bland annat autism och tydliggörande pedagogik.
Du skall kunna arbeta självständigt, vara flexibel och ha en god organisationsförmåga. Du ska finna det stimulerande att arbeta i varierande verksamheter.
Vi söker dig som är trygg och stabil i grunden. Du ser en stor utmaning i att försöka förstå och nå fram till personer du ska hjälpa. Fantasi och kreativitet är goda egenskaper för att kunna föreställa sig hur det är att leva med olika sorters problematik och för att kunna anpassa stödet och miljön på bästa sätt.
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.
B-körkort är ett krav.
Innan bekräftad anställning efterfrågar vi utdrag ur belastningsregistret.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde

Enligt överenskommelse

Ansök senast
30 september 2017
Referensnummer
A682029 - K
Antal arbetstillfällen
1
Kontaktperson

Emma Ragnarsson
Enhetschef
054-540 65 07
Facklig företrädare
Kommunal
 
054-540 47 54
 
kommunalvardochomsorg@karlstad.se
Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den