Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Sommarjobb, Fysioterapeuter/Sjukgymnaster till Vård- och omsorgsförvaltningen

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. På förvaltningen arbetar omkring 2 000 medarbetare inom vårdboende, hemvård, funktionsstöd, samt på vårt biståndskontor.

Vi söker legitimerade fysioterapeuter/sjukgymnaster för sommarvikariat sommaren 2017. Vi erbjuder ett fritt, varierande och utvecklande arbete för dig som vill arbeta med rehabilitering i hemmet till kommunmedborgare inom såväl ordinärt som särskilt boende, samt personkrets LSS. Vi behöver också fysioterapeuter/sjukgymnaster till vårt hemtagningsteam, där fokus är att skapa trygghet och förutsättningar för ett självständigt liv för våra äldre i samband med utskrivning från sjukhus.

Vill du också ha ett sommarjobb som är viktigt på riktigt?

Arbetsbeskrivning

Som fysioterapeut/sjukgymnast arbetar du i förebyggande, funktionsbevarande och funktionshöjande syfte. Arbetsuppgifterna är att värdera vårdbegäran och bedöma behov utifrån förvaltningens uppdrag och fastställda arbetsordning. Göra bedömningar, fatta beslut och upprätta vårdplan. Vidta egna åtgärder alternativt ordinera utförandet av åtgärder, i åtgärderna ingår att förskriva hjälpmedel. Följa upp, utvärdera och dokumentera det egna arbetet samt ordinerade åtgärder. Ansvara för handledning, råd, stöd och information i enskilda patientärenden.

Som fysioterapeut/sjukgymnast i hemtagningsteamet arbetar du med tidiga bedömningar och intensiv rehabilitering i hemmiljön. Handledning av personal, förskrivning av hjälpmedel, vårdplanering och systematiskt användande av olika bedömnings- och utvärderingsinstrument ingår också i arbetsuppgifterna.

Kvalifikationer

Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Det är meriterande om du har erfarenhet från kommunal- och/eller landstingsverksamhet. Arbetet ställer stora krav på självständighet samtidigt som du förväntas ha god samarbetsförmåga. Merparten av din arbetstid är förlagd till patientens hem, vilket utmanar din förmåga till kommunikation och flexibilitet. Krav på körkort.

Anställningsform Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning Heltid / deltid
Tillträde Tillträde sker under juni. Vikariatens längd varierar- dock längst tom 2017-08-27.
Ansök senast 31 mars 2017
Referensnummer A653858
Antal arbetstillfällen 4
Kontaktperson Anna-Karin Westlund
Enhetschef Hemrehab öst
054-540 57 58
anna-karin.westlund@karlstad.se
Kontaktperson Maria Andersson
Enhetschef Hemrehab Väst
054 -540 63 84
maria.andersson8@karlstad.se
Kontaktperson Kerstin Tyrenhag
Projektsamordnare Hemtagningsteamet
054-540 57 66
kerstin.tyrenhag@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med dig som sökande vill vi att du skickar in din ansökan digitalt.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den