Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Resurslärare

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Frödingskolan är en mångkulturell mellan-och högstadieskola där vi ser våra olikheter som vår styrka. Vi jobbar för att alla ska ges möjligheter att lyckas oavsett förutsättningar. Gemensamt jobbar vi med språk-och kunskapsutvecklande arbetssätt som ska genomsyra all verksamhet på skolan,

Arbetsbeskrivning

Rycka in som resurs och vikarie när andra lärare är frånvarande, tjänsten är fördela mellan 4-9 på 90%. 10% av tiden är förlagd att stötta upp administratör i vikarieinförskaffande och fördelning av resurser vid dagar då det är mycket sjukdom eller ledigheter,

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du är utbildad lärare, har lätt för att skapa relationer med elever och har god insikt i och anammar ett lågaffektivt bemötande.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 9 augusti 2018
Tidsbegränsad till 13 juni 2019
Ansök senast 21 juni 2018
Referensnummer A793047
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Sarah Thorén
Rektor
054-540 32 21
sarah.thoren@karlstad.se
Facklig företrädare Fackliga företrädare nås via Ann-Mari Brunzell
Nämndsekreterare
054-540 29 26

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den