Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Säsongare med inriktning utemiljö

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Karlstads Bostads AB ägs av Karlstads kommun och ingår i koncernen Karlstads Stadshus AB. Vi äger och förvaltar totalt cirka 475 000 kvadratmeter fördelat på ca 7 400 bostäder och 750 lokaler runt om i Karlstad. Sammanlagt är vi drygt 120 anställda som arbetar efter visionen Vi skapar hem med livskvalitet för Karlstadsborna. KBAB står inför flera stora utmaningar framöver, bland annat kring nyproduktion och att tillsammans med vår ägare bidra till att Karlstad blir en ännu bättre stad att leva och bo i.

Avdelningen fastighetsförvaltnings uppdrag är att förvalta företagets samtliga fastigheter och kunder med stöd av övriga avdelningar. Fastighetsförvaltning består av fem enheter i form av en förvaltningsstab samt fyra fastighetsområden uppdelat i tolv bovärdsteam runt om i Karlstad. Bovärdsteamens uppdrag är att ta hand om hyresgästen från inflyttning till utflyttning och leverera en kvalitativt hög kundvård. Teamen ansvarar även för det löpande underhållet samt utför reparationer i fastigheterna. Varje fastighetsområde leds av en förvaltare/områdeschef.

Som medarbetare hos oss värdesätter vi professionalism, delaktighet och engagemang. Vi strävar också efter att ta tillvara de kvaliteter som jämställdhet och mångfald tillför arbetslivet.
Arbetsbeskrivning

Är du över 18 år och söker ett längre sommarjobb? Gillar du dessutom att vara utomhus, träffa människor i olika åldrar och att vara fysiskt aktiv? Då tycker vi att du ska söka jobb som säsongare hos oss på KBAB!

För sommaren 2020 söker vi flera säsongsarbetare inom utemiljö. Som säsongare hos oss planerar och driver man själv arbetet i utemiljön kring våra fastigheter utifrån bovärdsteamets direktiv. Även inre fastighetsskötsel kan förekomma. I våra bovärdsteam kommer du ha en samordnande roll då du kommer att handleda feriearbetare från Karlstads kommun som är placerade hos oss, det handlar då om ungdomar som går första eller andra året på gymnasiet. Det är du som handledare som fördelar deras arbetsuppgifter och ser till att de arbetar på ett säkert sätt. I de flesta team finns också en sommarjobbande fastighetsskötare som du också handleder.

Kvalifikationer

Frågar man våra tidigare säsongare så är det bästa med jobbet på KBAB att man träffar så många olika människor och att man få ta stort eget ansvar då man planerar och lägger upp dagarna själv. För att passa för tjänsten ser vi att du har erfarenhet från praktiskt arbete såsom trädgård/park/maskin samt trivs i ett arbete med mycket kundkontakt. Då du kommer arbeta med kroppen varje dag är en god fysik nödvändig. I övrigt är det viktigt att du kan planera och driva arbete i utemiljön själv samtidigt som du har förmåga att leda andra. Som ledare behöver du vara utåtriktad, tydlig och kommunikativ.

Krav och förutsättningar för säsongsanställning
• Körkort klass B
• Mycket goda kunskaper i svenska tal och goda kunskaper i skrift
• Goda kunskaper i engelska, tal
• Erfarenhet från praktiskt arbete krävs
• Någon form av ledarerfarenhet är meriterande men det viktiga är att du är kommunikativ och trivs med ett socialt jobb.

Som säsongare i ett av våra bovärdsteam blir du KBAB:s ansikte ut mot våra hyresgäster så vi lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser att du minst har gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot fastighetsskötsel eller bygg, alternativt kompetens som vi bedömer likvärdig.Anställningsform Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 18 maj 2020
Tillträde Tillträde ca mitten av maj till mitten av augusti.
Tidsbegränsad till 16 augusti 2020
Längd 11 dagar - 3 månader
Ansök senast 19 februari 2020
Referensnummer A929843
Antal arbetstillfällen 3
Kontaktperson Patrik Malmsköld
Förvaltare/Områdeschef
054 -540 7503
patrik.malmskold@karlstad.se
Kontaktperson Annica Karlsson
Förvaltare/områdeschef
054-540 74 51
annica.karlsson2@karlstad.se
Kontaktperson Stefan Samuelsson
Förvaltare/områdeschef
054-540 7476
stefan.samuelsson@karlstad.se
Kontaktperson Lena Ekström
Förvaltare/Områdeschef
054-540 74 56
lena.ekstrom@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den