Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Servicepersonal

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

På teknik- och fastighetsförvaltningen ansvarar vi för kommunens gator och vägar, naturmark, parker, lekplatser och allmänna platser. Vi ser till att kommunens invånare har rent dricksvatten av god kvalitet, vi bygger och förvaltar kommunens fastigheter och ansvarar även för den interna servicen till kommunens verksamheter. Dessutom är vi med och utvecklar nya bostadsområden och stadsdelar.

Serviceavdelningens uppdrag är att erbjuda intern service med hög kvalitet. Vi arbetar bland annat med städservice, posthantering, transporter, vaktmästartjänster, konferensservice samt flygplatsservice.

Arbetsbeskrivning

Vi söker servicepersonal för timanställning på städservice, där all typ av städning förekommer. Du kommer inte att vara anställd på ett specifikt objekt och ska vara öppen för förflyttningar och olika uppdrag inom hela kommunen. Arbetet kan innebära oregelbundna arbetstider på kvällar och helger. Arbetet kan ibland vara fysiskt krävande varpå vi förutsätter att du har god fysik.

Onsdagen den 1 februari kommer vi att ha en rekryteringsdag. Du kommer få möjligheten att kort presentera dig själv, lämna ditt CV och få information om vår verksamhet. Efter sista ansökningsdag, 23 januari, kommer du att få information om tid och plats för detta.

Kvalifikationer

Vi har som mål att ha nöjda kunder och för att nå det målet vill vi att du:
• är serviceinriktad och har kommunikativ förmåga
• är ansvarsfull och flexibel samt kan ta egna initiativ
• har en vilja att utvecklas inom serviceyrket

Körkort och tillgång till bil är ett krav.
Taxikort och erfarenhet av arbete på flygplats är meriterande.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Timavlönad
Ansök senast 23 januari 2017
Referensnummer TFN 2017-3
Antal arbetstillfällen 10
Kontaktperson Susanne Ring
Processansvarig enhetschef
054-540 68 21
Facklig företrädare Facklig företrädare kan nås via kommunens växel
054-540 00 00

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den