Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Gatutekniker

Arbetsplatsbeskrivning

På teknik- och fastighetsförvaltningen ansvarar vi för kommunens gator och vägar, naturmark, parker, lekplatser och allmänna platser. Vi ser till att kommunens invånare har rent dricksvatten av god kvalitet, vi bygger och förvaltar kommunens fastigheter och ansvarar även för den interna servicen till kommunens verksamheter. Dessutom är vi med och utvecklar nya bostadsområden och stadsdelar.

Avdelningen för offentlig utemiljö ansvarar för den offentliga miljö du upplever i Karlstads kommun. Vi arbetar med gator, parker och allmän platsmark för att skapa en trygg och attraktiv offentlig miljö, där människor får goda förutsättningar till en hög livskvalité.

Tjänsten är placerade på gatuenheten som bland annat ansvarar för verksamheter som gator, vägar, trafikljus, renhållning på gatumark, broar, trafikskyltning och vinterväghållning.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att tillhöra gatuenheten och dess underhållsgrupp, där ditt uppdrag är att arbeta med tillsyn och skötsel av kommunens gator och vägar.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av ogräsbekämpning i gatumiljön, renhållningsarbete såsom städning av den offentliga miljön och papperskorgs- och hundlatrintömning. Tillsyn och skötsel av markutrustningar och dammanläggningar kommer också att förekomma.

Transporter med lätt lastbil samt arbete med sopmaskin, traktor, lastmaskin samt beredskapstjänstgöring för vinterväghållning ingår i tjänsten.

Kvalifikationer

Du har minst gymnasieexamen eller annan relevant utbildning som arbetsgivaren anser lämplig och vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet från liknande arbete.

Som person är du initiativrik och nyfiken på nya arbetsuppgifter. Du har en god fysik samt är drivande, ansvarsfull och relaterar till andra människor på ett lyhört och smidigt sätt.

Datorvana är en förutsättning då vissa administrativa uppgifter ingår i arbetsuppgifterna. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

C-körkort samt yrkesförarbevis (YKB) är ett krav. Om du även har BE-körkort och utbildning i "Heta arbeten" och "Arbete på väg" är det meriterande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast 27 oktober 2019
Referensnummer TFN-2019-4818
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Stefan Björkman
enhetschef
054-540 65 59
Facklig företrädare Facklig företrädare kan nås via kommunens växel
054-540 00 00

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den