Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Verksamhetsutvecklare

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. På förvaltningen arbetar omkring 2 000 medarbetare inom vårdboende, hemtjänst, trygghetsboende, hälso- och sjukvård, funktionsstöd, samt på vårt biståndskontor.

Vård- och omsorgsförvaltningen är en beställar- och utförarorganisation. Biståndskontoret ansvarar för alla beställningar avseende insatser för äldre och personer med funktionsnedsättningar och för uppföljning och tillsyn av uppdragens utförande.

Vi söker nu verksamhetsutvecklare till Biståndskontoret.

Arbetsbeskrivning

Verksamhetsutvecklarens arbete är till största del operativt med tyngdpunkten på att implementera strukturer och metoder i verksamheten. Arbetet grundar sig i Biståndskontorets beslutade riktlinjer och instruktioner.
I arbetsområdet ingår att bevaka rättsläget, att ha kontakt med socialstyrelsen, SKL och andra samverkanspartners. Som verksamhetsutvecklare granskar man det interna arbetet, deltar i och leder utredningar och arbetsgrupper, samt fungerar som ett stöd till handläggare.

Som verksamhetsutvecklare ingår du i Biståndskontorets stab och ledningsteam.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en akademisk utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Du ska vara intresserad av att arbeta med utvecklingsfrågor, förändrings - och förbättringsarbete. Har du arbetat med liknande arbetsuppgifter är det meriterande Du ska ha mycket god kunskap i SoL och LSS och det är meriterande om du har praktisk erfarenhet inom funktionsstöd, äldreomsorg och/eller myndighetsutövning.

Det är viktigt att du som verksamhetsutvecklare ha en pedagogisk förmåga och uppskattar att arbeta i grupp med kollegor som arbetar fokuserat mot samma mål. Att du uttrycker dig väl i tal och skrift, samt har en god datorvana är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Ansök senast 17 februari 2019
Referensnummer A845891
Antal arbetstillfällen 2
Kontaktperson Christina Millner
Tillsynschef
054-540 55 09
Facklig företrädare Ann Eklöf
Vision
054-540 55 15

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den