Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Förvaltningssekreterare

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. På förvaltningen arbetar omkring 2 000 medarbetare inom vårdboende, hemvård, funktionsstöd, samt på vårt biståndskontor.

Vi söker en förvaltningssekreterare till vård- och omsorgsförvaltningens sekretariat. Sekretariatet är direkt underställt förvaltningsdirektören och har ett övergripande ansvar för diarium och arkiv, nämndadministration, tjänsteskrivelser, motioner m. m. gentemot politiken.

Arbetsbeskrivning

Som förvaltningssekreterare är din huvudsakliga arbetsuppgift att ansvara för förvaltningens arkiv och dokumenthantering. Du kommer att vara backup som sekreterare i nämnden. Det förekommer viss registrering i diariet. Du fungerar som administrativt stöd åt förvaltningsdirektören. Som förvaltningssekreterare förväntas du genomföra utredningsuppdrag och att kunna driva projekt.

Kvalifikationer

Du ska ha adekvat högskoleutbildning, gärna med inriktning statsvetenskap och /eller rättsvetenskap. Befattningen kräver att du är ansvarstagande, strukturerad och har en god initiativförmåga. Du behöver också ha en mycket god kommunikativ och pedagogisk förmåga, såväl muntligt som skriftligt.

Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete inom en politisk styrd organisation, gärna kommunal sådan.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 1 december 2017
Tillträde Eller efter överenskommelse.
Längd Tillsvidare
Ansök senast 27 augusti 2017
Referensnummer A700828
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Gunilla Öberg
Förvaltningsdirektör
054-540 55 48
gunilla.oberg@karlstad.se
Facklig företrädare Facklig företrädare nås via kommunens växel.
054-540 00 00

Övrigt

Gunilla Öberg är anträffbar from v 34.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den