Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Handläggare/verksamhetsutvecklare till Karlstads airport

Arbetsplatsbeskrivning

Karlstad Airport med ett 30-tal medarbetare ägs av Karlstads kommun och har cirka 100 000 resenärer per år. Flygplatsen erbjuder reguljärflyg med ett flertal dagliga avgångar till Arlanda och två dagliga avgångar till flygplatsnavet Frankfurt. Dessutom finns trafik till Alicante och Las Palmas samt chartertrafik till ett flertal olika charterdestinationer.

,

Arbetsbeskrivning

Din roll:
• Tjänsten är placerad på staben, direkt underställd VD. Eftersom vi är ett litet bolag har vi inte förutsättningar att ha specialister inom alla de områden som normalt finns på en stab, vilket innebär att vi söker dig som gillar bredd, helhet och variation i arbetsuppgifterna.
• Omvärlden ställer allt högre krav på strategisk kompetens och ständig verksamhetsutveckling. Dessutom finns ett växande antal frågor där ägaren ställer krav på bolagets medverkan i utvecklingsprojekt. Arbetet handlar även om att möta ökade omvärldskrav på redovisning, uppföljning och kontroll.
• I handläggarrollen handlägger du självständigt ärenden inför beslut av VD eller styrelse. I arbetsuppgifterna ingår såväl större som mer begränsade utredningar samt projektledning. Du skall även kunna utgöra ett handläggarstöd/administrativt stöd till andra medarbetare på flygplatsen.
• Som verksamhetsutvecklare arbetar du med bolagets IT- stöd, både som samordnare av koncerngemensamma och bolagsegna IT-projekt samt som systemadministratör och LOKAS. Du utvecklar, samordnar och implementerar våra administrativa rutiner. Du är mottagare av verksamhetens utvecklingsidéer, exempelvis kring digitalisering, och driver dessa som projekt fram till beslut.
• I arbetsuppgifterna ingår även administrativa sysslor som ansvar för diarium, dokument- och arkivplan, posthantering och uppföljning av verksamhetsplanering.

Kvalifikationer

Kvalifikationer:
• Universitetsutbildning, med inriktning mot administration, information eller projektledning.
• God förmåga att formulera dig i tal och skrift och vana att arbeta både självständigt och i grupp
• Vi söker dig som är drivande, lösningsorienterad och strukturerad.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tillämpar individuell lönesättning.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde

enligt ök.

Längd
Tillsvidare
Ansök senast
13 augusti 2017
Referensnummer
A701824
Antal arbetstillfällen
1
Kontaktperson

Hans Wennerholm
054 - 540 65 50
hans.wennerholm@karlstad.se
Övrigt

Tjänsten som erbjuds är 1 st. tillsvidareanställning 100 % (med sex månaders provanställning)
Ansökan med personligt brev och CV skickas till rekrytering@karlstad.se senast 13 augusti.
OBS! MÄRK DIN ANSÖKAN ”HANDLÄGGARE” I ÄMNESRADEN!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den