Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Musiklärare årskurs 4-6 till Frödingskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Frödingskolan är en skola där vi ser varandras olikheter som vår styrka. Vi har högt i tak och som musiklärare är du viktig i det arbetsklimat som vi vill skapa här. Under läsåret kompetensutvecklar vi oss i språk och kunskapsutvecklande arbetssätt. Vi arbetar med ett lågaffektivt förhållningssätt och med höga förväntningar på eleverna

Arbetsbeskrivning

Ansvara för musikundervisning för årskurs och årskurs 6 samt grundsärskola. Samarbeta runt temadagar och högtider med musikläraren för 7-9

Kvalifikationer

Utbildad musiklärare. Vi lägger stor vikt vid förhållningssätt och bemötande.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Deltid
Tillträdesdatum 1 oktober 2018
Tillträde Så snart som möjligt
Tidsbegränsad till 14 juni 2019
Längd 6 månader eller längre
Ansök senast 21 september 2018
Referensnummer A811309
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Sarah Thorén
Rektor
054-540 32 21
sarah.thoren@karlstad.se
Facklig företrädare Fackliga företrädare nås via Ann-Mari Brunzell
Nämndsekreterare
054-540 29 26

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den