Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Enheten för unga vuxna, insats söker sommarvikarie som ferieadministratör

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Arbetsmarknads- och socialförvaltningen arbetar med att ge stöd och hjälp inom individ- och familjeomsorg och till personer med psykisk funktionsnedsättning. Vi arbetar också för att motverka arbetslöshet och ansvarar för frågor som rör tobak och alkohol – såväl förebyggande arbete som tillstånd och tillsyn. Socialsekreterare, behandlingsassistenter och boendestödjare hör till de stora yrkesgrupperna hos oss.

Arbetsbeskrivning

Karlstads kommun erbjuder feriearbete till våra ungdomar som går i ettan eller tvåan på gymnasiet. Arbetsmarknads och socialförvaltningen sköter det administrativa arbetet. Det innebär bl a matchning av ungdomar mot sökt plats, informationsträffar med arbetsplatser, kontakter med ungdomar inför feriearbetsperioden och besöka ungdomarna på arbetsplatsen samt löneutbetalningar.

Kvalifikationer

Eftergymnasial utbildning inom ekonomi, administration, personal
Personliga egenskaper:
Du är strukturerad och gillar ett varierat arbetstempo med höga toppar och lugnare perioder.
Du gillar att vara spindeln i nätet och svara på frågor från arbetsplatser, föräldrar och ungdomar.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde efter överenskommelse.
Längd 11 dagar - 3 månader
Ansök senast 17 januari 2020
Referensnummer A924299
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Gunilla Gröndahl-Ohlsson
Enhetschef
054-5405169

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den