Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Sommarjobb, Sjuksköterskor till Vård- och omsorgsförvaltningen

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. På förvaltningen arbetar omkring 2 000 medarbetare inom vårdboende, hemvård, funktionsstöd, samt på vårt biståndskontor.

Nu söker vi legitimerade sjuksköterskor för vikariat sommaren 2017. Vi erbjuder dig ett varierande, stimulerande och utvecklande arbete inom ordinärt boende, särskilt boende och korttid. Vi söker även sjuksköterskor till natten.

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska arbetar du som patientansvarig för hälso- och sjukvårdsinsatser. Du har ett nära samarbete kring patienten tillsammans med omvårdnadspersonal och övriga samarbetspartners så som enhetschefer, sjukgymnaster, arbetsterapeuter etcKvalifikationer

Du ska vara legitimerad sjuksköterska.

Vi söker dig som har förmågan att ta initiativ och arbeta självständigt. Ett nära arbete med övriga samarbetspartners kräver också att du har en god samarbets- och kommunikationsförmåga. Att kunna ge ett professionellt och trevligt patientbemötande är en viktig egenskap. Vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.
Du behöver kunna uttrycka dig bra i skrift då dokumentation är en del av arbetet.
B-körkort är ett krav.

Anställningsform Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning Heltid / deltid
Tillträde Tillträde sker löpande under våren och sommaren. Vi erbjuder anställning från maj-augusti. Även kortare perioder kan erbjudas.
Ansök senast 30 april 2017
Referensnummer A650195
Antal arbetstillfällen 30
Kontaktperson Annika Höijer
Enhetschef HS Centrala
054-540 57 50
annika.hoijer@karlstad.se
Kontaktperson Ewa Sandberg
Enhetschef HS Väst
054-540 58 84
ewa.sandberg@karlstad.se
Kontaktperson Leena Hagman
Enhetschef HS Öst
054-540 58 01
leena.hagman@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med dig som sökande vill vi att du skickar in din ansökan digitalt.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den