Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Förskollärare 100 % till Plintens förskola

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Plintens förskola ligger i stadsdelen Våxnäs, både med närheten till Våxnäs centrum och i anslutning till den fina I2 skogen samt grönområden. Vår förskola har en stor gård som inbjuder till stimulerande lekmiljöer och rörelse. Förskolan består av fem avdelningar, två för äldre barn och tre för yngre barn.

Arbetsbeskrivning

Vi är en förskola med stort hjärta och här arbetar engagerade pedagoger som värnar om att alla barn och vuxna ska må bra och ha roligt tillsammans. Vi söker nu en förskollärare till en av våra avdelningar för äldre barn (3-5 år). Vi söker dig som har förmågan att se till alla barns bästa och i ditt ledarskap tar hänsyn till barnens individuella förutsättningar och behov.
Våra prioriterade arbetsområden verksamhetsår 18/19 är Språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt samt digital kompetens.
Som förskollärare på Plintens förskola får du arbetskläder samt en egen lärplatta att använda för din dokumentation och det pedagogiska arbetet tillsammans med barnen. Du erbjuds kompetensutveckling inom Npf-området och tillgång till stöd och utbildning i NTA genom Naturskolan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är en ansvarstagande, engagerad och närvarande pedagog som vill vara delaktig i att driva en trygg, rolig och lärorik förskola. Du ska vara väl förtrogen med förskolans styrdokument och ha god förmåga att omsätta detta både i teori och praktik. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ett professionellt och trevligt bemötande gentemot såväl barn som vuxna.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Snarast, efter överenskommelse.
Längd Tillsvidare
Ansök senast 17 oktober 2018
Referensnummer A817321
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Ulrica Segerström
Förskolechef
054-540 33 75
Facklig företrädare Lärarförbundet
054-21 66 89

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den