Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Fredricelundsskolan söker specialpedagog

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Fredricelundsskolan är en F-6 skola med c:a 300 elever. Skolan är belägen i Karlstads stadskärnas västra delar med skog, natur och ett flertal idrottsanläggningar i närområdet.

Arbetsbeskrivning

Som specialpedagog på Fredricelundsskolan ingår du i skolans elevhälsoteam tillsammans med skolkurator, skolsköterska, speciallärare, skolpsykolog och rektor. I uppdraget ingår sedvanliga specialpedagogiska arbetsuppgifter såsom kartläggning, utredning, handledning, pedagogisk utvecklingsarbete och dokumentation.

Du arbetar förebyggande och främjande på organisations-, grupp och individnivå genom att till exempel utveckla och säkerställa en tillgänglig närmiljö som ger eleverna optimala förutsättningar att utvecklas. Lärmiljön omfattar ett helhetstänk från lokaler, undervisning och digitala verktyg till trygghet och trivsel.

Samarbetet med elevhälsoteam, lärare, elevassistenter och övrig personal förutsätter ett prestigelöst arbetssätt där man kompletterar varandras kompetenser och är beredd att vara flexibel för elevens bästa.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad specialpedagog. Du är kommunikativ, har lätt att skapa kontakt och att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Du förväntas ha vana och kunskap att hantera moderna IKT-verktyg och en god förmåga att uttrycka dig både skriftligt och muntligt. Kunskap och erfarenhet av NPF och psykisk ohälsa.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 12 augusti 2019
Tillträde 2019-08-12 eller efter överenskommelse. Tjänsten är en semestertjänst 40/40.
Ansök senast 19 maj 2019
Referensnummer A873102
Antal arbetstillfällen 1
Facklig företrädare Jan Bengtsson
Rektor
054-540 31 75
jan.bengtsson@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den