Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Sjuksköterska/distriktssköterska Natt

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. På förvaltningen arbetar omkring 2 000 medarbetare inom vårdboende, hemtjänst, trygghetsboende, hälso- och sjukvård, funktionsstöd, samt på vårt biståndskontor.

Vi söker nu sjuksköterska/distriktssköterska till natten. Hos oss erbjuds du ett varierande, stimulerande och utvecklande arbete inom ordinärt boende, särskilt boende och korttid.

Arbetsbeskrivning

Ditt uppdrag som sjuksköterska/distriktssköterska natt, är att arbeta konsulterande med hälso- och sjukvårdsinsatser samt planerade och akuta patientbesök i hela Karlstads kommun. Arbetet innebär samarbete med omvårdnadspersonal.

Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad sjuksköterska. Utbildning till distriktssköterska och/eller erfarenhet av kommunalt hälso- och sjukvård är meriterande.

Arbetet som sjuksköterska/distriktssköterska ställer krav på ett professionellt förhållningssätt och ett gott bemötande i kontakten med kunder, anhöriga och samarbetspartners. Stor vikt läggs därför vid personlig lämplighet.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Ansök senast 1 december 2019
Referensnummer A915264
Antal arbetstillfällen 2
Kontaktperson Ewa Sandberg
Rekryteringschef Hälso- och sjukvård
ewa.sandberg@karlstad.se
Facklig företrädare Maud Ulset
Vårdförbundet
054-540 4756

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den