Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Sommarjobb - ekonomiadminstratör

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

På teknik- och fastighetsförvaltningen ansvarar vi för kommunens gator och vägar, naturmark, parker, lekplatser och allmänna platser. Vi ser till att kommunens invånare har rent dricksvatten av god kvalitet, vi bygger och förvaltar kommunens fastigheter och ansvarar även för den interna servicen till kommunens verksamheter. Dessutom är vi med och utvecklar nya bostadsområden och stadsdelar.

Du kommer att organisatoriskt tillhöra ekonomienheten på staben för de tekniska förvaltningarna och du kommer att, förutom teknik- och fastighetsförvaltningen, jobba för miljöförvaltningen och stadsbyggnadsförvaltningen. Miljöförvaltningen arbetar med myndighetsutövning inom områdena miljö och livsmedel samt ger information, rådgivning och upplysning i olika miljö- och konsumentfrågor. Stadsbyggnadsförvaltningen arbetar med detaljplaner, bygglov, lantmäteri, kartor, geografisk information, mätning och färdtjänst.

Vi finns i Inre hamn och tillsammans med de tekniska förvaltningarna arbetar vi i en aktivitetsbaserad miljö i det nybyggda Samhällsbyggnadshuset.

Arbetsbeskrivning

Som ekonomiadministratör kommer du bland annat att arbeta med kund- och leverantörsfakturor, tidrapportering, avstämningar, bokföring i huvudbok och övriga ekonomiadministrativa uppgifter. Kontakt med både kunder och leverantörer via telefon och mejl ingår i arbetsuppgifterna.

Kvalifikationer

Är du den vi söker så har du lägst gymnasieutbildning inom ekonomi eller kompetens som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Förutom kunskap inom redovisningsområdet söker vi dig som är ansvarsfull, strukturerad och noggrann. God datorvana och goda kunskaper i Excel är ett krav. Det är meriterande med erfarenheter av ekonomisystemet UBW (fd Agresso) och från liknande arbetsuppgifter.

Start- och slutdatum på sommarjobbet kan anpassas.

Anställningsform Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 10 juni 2019
Tidsbegränsad till 31 augusti 2019
Längd 11 dagar - 3 månader
Ansök senast 24 mars 2019
Referensnummer TFN-2019-280
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Christina Östlund
Ekonomichef
054-540 68 82

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den