Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Fastighetsförvaltare

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

På teknik- och fastighetsförvaltningen ansvarar vi för kommunens gator och vägar, naturmark, parker, lekplatser och allmänna platser. Vi ser till att kommunens invånare har rent dricksvatten av god kvalitet, vi bygger och förvaltar kommunens fastigheter och ansvarar även för den interna servicen till kommunens verksamheter. Dessutom är vi med och utvecklar nya bostadsområden och stadsdelar.

Lokalförsörjningsavdelningen, där förvaltningsenheten är en av två enheter, ansvarar för Karlstads kommuns byggnader. Vårt uppdrag är att vara långsiktiga fastighetsägare, bidra till stadens utveckling och till bra miljöer för Karlstadsborna. Tillsammans skapar vi attraktiva, tillgängliga och hållbara lokaler.

Arbetsbeskrivning

Karlstads kommun är i en mycket spännande och expansiv fas. Vi söker dig som tillsammans med oss vill arbeta för att skapa framtidens lokaler. Om du antar utmaningen blir du förvaltare för ett fastighetsbestånd där du har helhetsansvar både ekonomiskt och tekniskt.

Ditt uppdrag är att planera, beställa och följa upp underhåll och investering samt drift och skötsel. Viktiga områden är bland annat miljö, tillgänglighet, säkerhet samt kunna sätta dig in i kundernas verksamhet och behov. Rollen är bred och varierande, högt som lågt, vilket ger omväxlande dagar. Din målsättning är att verka för en proffsig förvaltning med fokus på proaktivitet, kvalitet och högsta möjliga servicenivå.

Kvalifikationer

Du har erfarenhet och förståelse för bygg- och fastighetsbranschen och är redo att anta nya utmaningar. Vi ser att du:

• har arbetat som fastighetsförvaltare
• har förmåga att skapa goda relationer med kunder och kollegor
• uttrycker dig väl i tal och skrift
• har ett driv och engagemang
• du har lämplig utbildning, exempelvis fastighetsingenjör eller motsvarande kunskaper som vi bedömer likvärdiga
• har god datorkunskap.
• har B-körkort

Som person är du flexibel, strukturerad och prestigelös. I din roll har du många olika kontaktytor, därför är det viktigt att du är bra på att samarbeta samt är kommunikativ och lyhörd. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse.
Ansök senast 13 augusti 2017
Referensnummer TFN 2017-2127
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Anna-Lena Ljung
Avdelningschef, Lokalförsörjningsavdelningen
054-540 68 38
anna-lena.ljung@karlstad.se
Facklig företrädare Facklig företrädare kan nås via kommunens växel
054-540 00 00

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den