Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Junior fastighetsförvaltare

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

På teknik- och fastighetsförvaltningen ansvarar vi för kommunens gator och vägar, naturmark, parker, lekplatser och allmänna platser. Vi ser till att kommunens invånare har rent dricksvatten av god kvalitet, vi bygger och förvaltar kommunens fastigheter och ansvarar även för den interna servicen till kommunens verksamheter. Dessutom är vi med och utvecklar nya bostadsområden och stadsdelar.

Fastighetsavdelningen, där förvaltningsenheten är en av tre enheter, ansvarar för Karlstads kommuns byggnader. Vårt uppdrag är att vara långsiktiga fastighetsägare, bidra till stadens utveckling och till bra miljöer för karlstadsborna. Tillsammans skapar vi attraktiva, tillgängliga och hållbara lokaler.

Arbetsbeskrivning

Karlstads kommun är i en mycket spännande och expansiv fas. Vi söker dig som vill hjälpa till att tillsammans med oss arbeta för att skapa framtidens lokaler. Om du antar utmaningen blir du en i ett förvaltargäng som tillsammans ansvarar för kommunens verksamhetsfastigheter så som skolor, vårdboenden och fritidsanläggningar.

Ditt uppdrag är att planera, beställa och följa upp underhåll, investeringar samt drift och skötsel. Inledningsvis kommer du att stötta övriga förvaltare i deras dagliga arbete, och under vintern kommer du till stor del få ansvaret för ett fastighetsbestånd då ordinarie förvaltare är föräldraledig. Viktiga områden vi fokuserar på är bland annat miljö, tillgänglighet och säkerhet. Det är viktigt att du kan sätta dig in i kundernas verksamhet och behov. Rollen är bred och varierande, högt som lågt, vilket ger omväxlande dagar. Din målsättning är att verka för en proffsig förvaltning med fokus på proaktivitet, kvalitet och hög servicenivå.

Kvalifikationer

Vi söker dig som inte nödvändigtvis har lång erfarenhet inom området utan du kan antingen precis ha avslutat dina högskole- och/eller universitetsstudier, alternativt ha jobbat i några år med frågorna.

För tjänsten krävs att du:
• har lämplig utbildning, exempelvis fastighetsekonom, fastighetsingenjör eller motsvarande kunskaper som vi bedömer likvärdiga
• har förmåga att skapa goda relationer med kunder och kollegor
• uttrycker dig väl i tal och skrift
• har ett driv och engagemang
• har god datorkunskap.
• har en ekonomisk grundkunskap
• har B-körkort

Som person är du flexibel, strukturerad och prestigelös. I din roll har du många olika kontaktytor, därför är det viktigt att du är bra på att samarbeta samt är kommunikativ och lyhörd. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi kommer att hålla intervjuer löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 1 september 2019
Tidsbegränsad till 31 augusti 2020
Ansök senast 12 juni 2019
Referensnummer TFN 2019-3159
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Sandra Hagstrand
Enhetschef
054-540 6771
Facklig företrädare Facklig företrädare nås via kommunens växel
054-540 00 00

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den