Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Redovisningsekonom

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Karlstad är en attraktiv tillväxtkommun och en motor i Värmland med cirka 95 000 invånare och 7000 medarbetare som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Vi har stort fokus på tillväxt och långsiktig hållbar utveckling. Vårt arbete bygger på helhetssyn och vi arbetar tillsammans inom koncernen för att våra tjänster och vår service ska bli så bra som möjligt för dem vi är till för, det vill säga Karlstadsborna,

Karlstads Energi AB erbjuder produkter och tjänster som gör det lättare för våra kunder att leva ett hållbart liv. Vi levererar förnybar värme till mer än 50 000 Karlstadsbor. Vi säljer och producerar förnybar el samt ansvarar för renhållningen i kommunen. Bland våra engagerade medarbetare finns många olika kompetenser, till exempel projektledning, affärs- och verksamhetsutveckling, underhåll, drift och miljökunskap. Karlstads Energi AB är ett helägt kommunalt bolag som omsätter cirka 1000 mkr varje år.

Ekonomiavdelningen har sju medarbetare och avdelningen består av tre enheter. Redovisning, inköp samt kontroll, uppföljning och budget. Du ingår i enheten redovisning men får även ansvar inom enheten för inköp. Karlstads Energi söker en redovisningsekonom som tycker om siffror lika mycket som sina medarbetare. Du blir en viktig del för att uppnå en effektiv hantering av bolagets ekonomi.

Arbetsbeskrivning

Ett urval av arbetsuppgifter:
• Leverantörsfakturahantering
• Leverantörsreskontra
• Momshantering
• Inköp och beställningar
• Hantering av skattedeklarationer
• Hantera utveckling och effektivisering av funktionen parallellt med det dagliga arbetet
• Bokslutsarbete

Kvalifikationer

Du har lätt att sätta dig in i arbetsuppgifter och är öppen för utveckling och effektivisering av organisationer. Du är noggrann, strukturerad och tar ansvar för ditt arbete. Du är också van att arbeta under tidspress och kan hantera det väl. I rollen kommer du ha kontakt med personer både inom och utanför bolaget, vilket kräver att du är serviceinriktad, tillmötesgående och har god samarbetsförmåga. Du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi, exempelvis civilekonom eller annan utbildning som bedöms likvärdigt.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 1 juni 2020
Tillträde Eller enligt överenskommelse.
Ansök senast 8 april 2020
Referensnummer A940922
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Stefan Wahlberg
Ekonomichef
054-540 71 27
Kontaktperson Camilla Christensen
HR-chef
054-540 7167

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den