Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Vik Kommunikatör

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. På förvaltningen arbetar omkring 2 000 medarbetare inom vårdboende, hemtjänst, trygghetsboende, hälso- och sjukvård, funktionsstöd, samt på vårt biståndskontor.

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta hos oss som vikarierande kommunikatör?

Som kommunikatör har du en mycket viktig funktion i vård- och omsorgsförvaltningens arbete med att skapa en bra vardag för Karlstadsborna. I den interna kommunikationen bidrar du framförallt med att göra information tillgänglig för medarbetare genom webben och andra kanaler. I den externa kommunikationen bidrar du med att stärka varumärket genom marknadsföring och event. Du deltar också i projekt och vägleder i produktion av allt från kommunikationsplaner till trycksaker och enklare film.
Du arbetar självständigt på uppdrag men också proaktivt där du tar initiativ samt konsultativt som stöd till andra.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har examen från en kommunikationsutbildning på universitet eller högskola. Du ska ha erfarenhet av att arbeta med webbproduktion, filmproduktion, grafisk produktion, sociala medier samt extern marknadsföring och utåtriktade event.
Du en stark egen drivkraft där du självständigt analyserar, prioriterar och samordnar kommunikationsinsatser. Du är trygg i din yrkesroll där du är duktig på att bygga relationer, skapa förtroende och är en lagspelare där vi tillsammans jobbar för att nå gemensamt uppsatta mål. Som person har du god förmåga att uttrycka dig i tal, skrift och tala inför grupp.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 1 maj 2019
Tidsbegränsad till 31 december 2019
Längd 6 månader eller längre
Ansök senast 13 januari 2019
Referensnummer A838567
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Marie Johansson
Utvecklingschef
054- 540 55 56
Facklig företrädare Esteri Nilsson
Vision
054-540 47 58

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den