Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Orrholmens förskola söker förskollärare

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Vill du bli vår nya medarbetare är du välkommen med din ansökan till Orrholmens förskola.
Vår förskola ligger vackert vid Orrholmsviken, nära Karlstads centrum vilket ger fantastiska möjligheter till upptäcktsfärder i Stadsparken eller statsbesök till ex biblioteket eller Värmlands museum. Mariebergsskogen ligger också nära. På Orrholmens förskola blir du välkomnad av kompetenta och engagerade arbetskamrater som samarbetar för att förskolans barn ska ha roligt, leka och lära tillsammans.

Arbetsbeskrivning

Lärare i förskola med ansvar för utbildning och undervisning

Kvalifikationer

Förskollärare

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 20 januari 2020
Tillträde Tillträde 200120 eller enligt överenskommelse
Längd Tillsvidare
Ansök senast 10 november 2019
Referensnummer A909685
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Ingrid Florell Jonzon
Förskolechef
054-540 30 24
Facklig företrädare Lärarförbundet Christina Nilsson
054-5403028

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den