Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Sommarjobb, Sjuksköterskor till vårdplaneringsteamet

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. På förvaltningen arbetar omkring 2 000 medarbetare inom vårdboende, hemvård, funktionsstöd, samt på vårt biståndskontor.

Nu söker vi två legitimerade sjuksköterskor för vikariat i vårt vårdplaneringteam under sommaren 2017. Vårdplaneringen, tillsammans med hemtagningsteamet, har som huvuduppgift att skapa trygghet för våra äldre i samband med utskrivning från sjukhuset så att de kan leva ett så självständigt liv som möjligt.

Vi erbjuder dig ett varierande, stimulerande och utvecklande arbete. Vill du ha ett sommarjobb som är viktigt på riktigt?

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska i vårdplaneringen är din huvudsakliga arbetsuppgift, tillsammans med övriga professioner i teamet, att arbeta med vårdplaneringar. Vårdplaneringen fungerar som en länk mellan slutenvården och kommunens hemsjukvård för att skapa en fungerande vårdkedja. I arbetet ingår ett administrativt ansvar.

Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad sjuksköterska.

Bra bemötande, initiativförmåga och en god förmåga att samarbeta är en förutsättning för det teamarbete som vi bedriver.

Anställningsform Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 19 juni 2017
Tidsbegränsad till 11 augusti 2017
Ansök senast 31 mars 2017
Referensnummer A656707
Antal arbetstillfällen 2
Kontaktperson Kerstin Tyrenhag
Projektsamordnare Hemtagningsteamet
054-540 57 66
kerstin.tyrenhag@karlstad.se
Facklig företrädare Maud Ulset
Vårdförbundet
054-540 4756

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den