Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Socialt ansvarig samordnare (SAS)

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. På förvaltningen arbetar omkring 2 000 medarbetare inom vårdboende, hemtjänst, trygghetsboende, hälso- och sjukvård, funktionsstöd, samt på vårt biståndskontor.

Till Biståndskontoret och Tillsynsenheten söker vi nu två SAS (socialt ansvarig samordnare). På enheten arbetar också MAS, (medicinskt ansvarig sjuksköterska), MAR , (medicinskt ansvarig för rehabilitering), dietist, arkivarie och administratör.

Arbetsbeskrivning

Uppdraget som SAS är att tillsammans med MAS, MAR och dietist följa upp att verksamheterna håller en god kvalitet. Dina arbetsuppgifter består även i att ansvara för upprättandet och utvecklingen av riktlinjer enligt SoL och LSS, samt utreda synpunkter och lex Sarah. Vidare deltar du i upphandlingsprocesser och viss utbildning/information. Du har en stödjande och rådgivande roll utifrån SoL och LSS till enhetschefer, biståndsbedömare och LSS-handläggare.

Kvalifikationer

För arbetet som SAS krävs socionomexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Tidigare erfarenhet från äldreomsorg och/eller funktionsstöd är ett krav. Har du arbetat med liknande arbetsuppgifter är det meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. God förmåga i tal och skrift, samt god datorvana är ett krav. Du har förståelse för ett helhetsresonemang och tar ansvar för utvecklingen av den verksamhet du deltar i. Som SAS är det viktigt att du har en pedagogisk förmåga och uppskattar att arbeta i grupp med kollegor som arbetar fokuserat mot samma mål.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Ansök senast 26 maj 2019
Referensnummer A873664
Antal arbetstillfällen 2
Kontaktperson Christina Millner
Tillsynschef
054-540 55 09
Facklig företrädare Ann Eklöf
Vision
054-540 55 15

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den