Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Modersmålslärare

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen ansvarar för gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning, svenska för invandrare samt yrkeshögskola. Totalt studerar cirka 6 000 elever hos oss.

Karlstads gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltning är en av förvaltningarna inom kommunen med drygt 700 anställda.

Öppenheten mellan lärare är stor och vi har ett gemensamt ansvar för att alla elever ska lyckas. Tillsammans skapar vi en god lärandemiljö för våra elever.

Nu söker vi modersmålslärare inom ett flertal språk - dari, arabiska, somaliska, persiska, turkiska, kurdiska och tigrinja för att nämna ett urval av modersmål.

Är du en av dem vi söker?

Arbetsbeskrivning

Modersmålsläraren ansvarar för modersmålsundervisning och/eller studiehandledning på våra tre gymnasieskolor i kommunen. I uppdraget ingår att vara en brygga mellan modersmålet och det svenska språket samt hjälpa och stötta eleverna i deras utveckling och lärande i nära samarbete med övrig personal på skolorna. Som modersmålslärare och studiehandledare på modersmål får du en spännande vardag där du både jobbar mot elever på studie- liksom många av våra olika yrkesprogram.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har svensk legitimation som modersmålslärare/lärare med språkinriktning. Du ska ha ovanstående språk som modersmål samt goda kunskaper i det svenska språket såväl i tal som i skrift. Goda kunskaper om den svenska skolans styrdokument, tidigare dokumenterat arbete och anställning som modersmålslärare är meriterande.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid / deltid
Tillträdesdatum 15 augusti 2019
Tillträde Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Tjänsten kan komma att förlängas. Urval och rekrytering sker löpande.
Längd 6 månader eller längre
Ansök senast 26 maj 2019
Referensnummer A875347
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Henrik Fröling
Strateg
054-5401319
henrik.froling@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den