Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Fritidspedagog, Tuggeliteskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Tuggeliteskolan är vackert belägen uppe på Skåreberget med närhet till skog, friluftsspår och skidbacke. På skolan går det knappt 170 elever i år F-3. Inomhusmiljön är bland de finaste i hela kommunen och i skolan finns bland annat en rörelsehall, slöjdsalar och växthus sammankopplat till skolbyggnaden. Skolan har en naturlig sammankoppling med utemiljön och erbjuder goda möjligheter till ett varierat lärande.

Arbetsbeskrivning

Som pedagog på Tuggeliteskolan arbetar du nära dina kollegor, både fritidspedagoger och lärare. Vi tror på vikten av att ta till vara på varandras kompetenser och att mångfald i gruppen berikar oss. Du planerar och genomför dina undervisningspass dels självständigt och dels tillsammans med dina kollegor.
Din arbetsplats är varierande och skolans alla miljöer finns att tillgå i ditt arbete både inne- och utemiljön. Din arbetsdag kommer aldrig att se lika dan ut utan arbetet är varierat och innefattar många spännande utmaningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en god samarbetsförmåga, är flexibel, och ser möjligheter. Du delar vår elevsyn som bygger på att man som elev ska bli sedd utifrån sina styrkor och förmågor och man blir genom det bekräftad för den man är vilket vi tror gör att man som elev får bästa förutsättningar för att växa och utvecklas. Därför strävar vi som arbetar på Tuggeliteskolan efter att vara nyfikna och öppna för varandras unika sammanhang och förutsättningar.
Fritidspedagogexamen eller legitimation som lärare i fritidshem är ett krav.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 3 juni 2019
Tillträde Eller enligt överenskommelse
Ansök senast 20 mars 2019
Referensnummer A854998
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Erik Holm
Rektor
054-540 57 14
Facklig företrädare Anna-Lena Back, Lärarförbundet
054-540 38 24
anna-lena.back@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den