Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Fritidspedagog/Lärare i fritidshem Vålbergsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Vålbergsskolan är en F-9-skola belägen i västra delen av Karlstads kommun. Skolan byggdes 2006, och lokalerna är ändamålsenliga och fräscha. Vi har nära till fin natur och idrottsanläggningar som simhall och ishall. På skolan går ca 460 elever.


Arbetsbeskrivning

Som fritidspedagog på Vålbergsskolan ingår du i ett arbetslag som består av förskollärare, grundskollärare och fritidspedagoger. I arbetet som fritidspedagog ingår tjänstgöring på fritidshem och i skolan (F-3).

Arbetet som fritidspedagog är kreativt, omväxlande och ställer krav på ett lösningsinriktat förhållningssätt. Du planerar och genomför dina undervisningspass dels självständigt och dels tillsammans med dina kollegor. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete på fritidshem, men det viktigaste är att du tillsammans med oss vill driva verksamheten framåt, gärna med nya idéer och tankesätt.

Kvalifikationer

Du ska vara en trygg och stabil vuxen, med fokus på framtidens lärande och vara en tydlig pedagogisk ledare.

Du vill utveckla den pedagogiska verksamheten, arbeta mot uppställda mål och ta ansvar för din del samtidigt som du ser helheten.

Vi vill att du tillsammans med övrig personal driver en verksamhet där eleven/barnet är i centrum och ges möjlighet att utveckla sin tro på sig själv, socialt samspel och kunskaper. Du har förmågan att möta elevers olika behov utifrån deras olika förutsättningar och intresse.

Varmt välkommen med din ansökan.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Deltid
Tillträdesdatum 1 augusti 2019
Längd Tillsvidare
Ansök senast 16 april 2019
Referensnummer A866730
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Anna Östlin
Rektor
054-5403027
anna.ostlin@karlstad.se
Facklig företrädare Lärarförbundet
054-21 66 89

Övrigt

Tjänsten är en deltid på 80%.

Tjänsten gäller under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den