Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Sommarjobb, Kockar och ekonomibiträden till barn- och ungdomsförvaltningen

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Vi har tre kostchefer och tre enhetschefer som ansvar för måltids- och städverksamheterna. Dessutom finns en kostchef för mat till äldreomsorgen. Inom förvaltningen har vi en vikariepool för att underlätta vikarieanskaffningen. Den består av bland annat kockar och ekonomibiträden.

Arbetsbeskrivning

Inför sommaren 2020 söker vi ett antal sommararbetande kockar och ekonomibiträden till våra verksamheter. Har du ett stort intresse för matlagning, tycker om att ge god service och har ett trevligt bemötande, då är det kanske dig vi söker.Du har en god samarbetsförmåga samt är ansvarsfull och noggrann.


Arbetsuppgifter kock;
- Matlagning
- Salladsberedning
- Portionering/packning
- Diskning/städning
- Egenkontroll

Arbetsuppgifter ekonomibiträde;
- Hjälpa avdelningarna med frukost och mellanmål
- Mottagning av lunch, förberedelser och efterarbete
- Disk
- Städning av förskoleavdelningar samt gemensamma utrymmen
- Beställning av varor

Kvalifikationer

Dokumenterad erfarenhet av arbete inom kök och städ. För att arbeta som kock krävs utbildning eller motsvarande.

Du skall ha fyllt 18 år.
Goda kunskaper i svenska.

Kassa- och serveringsvana är meriterande.

Det är meriterande men inget krav att ha tillgång till bil och ha körkort, eftersom arbetet är förlagt till olika geografiska områden i vår kommun.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid / deltid
Tillträde Tillträde efter överenskommelse. Arbetstiderna är enligt schema och varierar mellan 06:00-19:00 helg och vardag.
Ansök senast 31 maj 2020
Referensnummer A928628
Antal arbetstillfällen 15
Kontaktperson Fredrik Lundquist
Kostchef
054-540 37 04
Kontaktperson Helene Andersson
Kostchef
054- 540 33 65
Kontaktperson Caroline Häggqvist
Kostchef
054-540 29 48
Kontaktperson Elisabet Rabe
Kostchef
054-540 30 01
Facklig företrädare Kommunal
054-540 47 60

Övrigt

Karlstads kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den