Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Fysioterapeut/Sjukgymnast

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. På förvaltningen arbetar omkring 2 000 medarbetare inom vårdboende, hemtjänst, trygghetsboende, hälso- och sjukvård, funktionsstöd, samt på vårt biståndskontor.

Vi söker dig som vill vara med och format framtidens vård och omsorg, ett spännande och intressant uppdrag.

Som legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast träffar du Karlstadsbor från sju år och uppåt som bor i eget boende, på vårdboende eller vistas på daglig verksamhet. Du är med och gör skillnad i vardagen på riktigt.

Arbetsbeskrivning

Som fysioterapeut/sjukgymnast arbetar du i förebyggande, funktionsbevarande och funktionshöjande syfte. I arbetsuppgifterna ingår att värdera vårdbegäran och bedöma behov utifrån förvaltningens uppdrag och fastställda arbetsordning. Att göra bedömningar, fatta beslut och upprätta vårdplaner. Du vidtar egna åtgärder alternativt ordinerar utförandet av åtgärder, där ingår att förskriva hjälpmedel. Du följer upp, utvärderar och dokumenterar det egna arbetet. Du ansvarar också för handledning, råd, stöd och information i enskilda patientärenden.

Kvalifikationer

Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Det är meriterande om du har en erfarenhet från kommunal- och/eller landstingsverksamhet. Arbetet ställer stora krav på självständighet samtidigt som du behöver ha en god samarbetsförmåga. Du behöver ha en god kommunikativ förmåga, ha ett gott bemötande och vara flexibel då merparten av din arbetstid är förlagd i patientens hem.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Ansök senast 9 december 2018
Referensnummer A831151
Antal arbetstillfällen 2
Kontaktperson Anna-Karin Westlund
Enhetschef Hemrehab öst
054-540 57 58
anna-karin.westlund@karlstad.se
Facklig företrädare Ekaterina Lindberg
Fysioterapeuterna
054-540 57 04
ekaterina.lindberg@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den