Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Förskollärare/ Barnskötare 100 % Stockfallets förskola

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola, familjedaghem, och öppen förskola. Vi ansvarar också för den pedagogiska verksamheten i förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Arbetsbeskrivning

Vi söker förskollärare/ barnskötare till vikariat på äldre avdelning Stockfallets förskola. Dina arbetsuppgifter är att arbeta tillsammans med nyfikna, målmedvetna och engagerade kollegor. Vår barnsyn är att barn kan, vill och vågar. Vi arbetar medvetet med miljön som en pedagogisk möjlighet och barnets självständighet och inflytande. .

Kvalifikationer

Våra förväntningar på dig är att du ska anta utmaningar, vara flexibel, positiv, engagerad och har förmågan att entusiasmera och sprida arbetsglädje. Du ska vara ansvarstagande samt ha god samarbetsförmåga. Du ska trivas med att arbeta både i team och självständigt. Du ska vara väl förtrogen med vår läroplan.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 6 augusti 2018
Tillträde Tillträde 2018-08-06 eller enligt överenskommelse
Tidsbegränsad till 28 december 2018
Längd 6 månader eller längre
Ansök senast 13 juli 2018
Referensnummer A799136
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Kristina Wictorin
Förskolechef
054-540 32 40
kristina.wictorin@karlstad.se
Facklig företrädare Kommunal
054-540 47 60

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.Intervjuer sker fortlöpande

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den