Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Rudsängens förskola söker förskollärare

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Nu har en av våra förskollärare på Rudsängen bestämt sig för att flytta till annan kommun och därför är vi i behov av en ny förskollärare som känner sig inspirerad och nyfiken för arbete med barn i åldern 1-6 år.

Förskolan är belägen centralt på Rud och består av 6 avdelningar. i förskolans närhet finns både parkområden, skog och parklek. Förskolan är äldre och planeras att byggas om under 2018 till en toppmodern förskola i tvåplan med åtta avdelningar men en central matsal på varje våning. På förskolan råder alltid ett gott samarbete, en god harmoni och god kommunikation mellan medarbetare.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ingå i ett arbetslag på tre förskollärare. Den bärande idén i undervisningen är att utveckla barnens alla uttrycksmöjligheter. Barn är rika, kompetenta och nyfikna. Det är en pedagogik som ständigt förnyas och utvecklas, med barnens behov som utgångspunkt och i takt med det moderna samhällets snabba förändringar. Vi förverkligar goda utvecklings- och lärandemiljöer där pedagogisk dokumentation är ett verktyg för lärare och barn.

Kvalifikationer

Förskollärarexamen! Du har tagit din examen eller så väntar du på examensbeviset och du räknar med att vara legitimerad inom ett år.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 1 februari 2017
Tillträde Gärna 2017-02-01 annars enligt överenskommelse
Ansök senast 22 januari 2017
Referensnummer A641836
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Hjördis Jansson
Förskolechef
054 5403689
Facklig företrädare Lärarförbundet, Louise Helgar
054-21 66 89

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den