Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Tingvallagymnasiet söker yrkeslärare till Hotell- och turismprogrammet

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen ansvarar för gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning, svenska för invandrare samt yrkeshögskola. Totalt studerar cirka 6 000 elever hos oss.

Arbetsbeskrivning

Som lärare så arbetar du tillsammans med dina kollegor i arbetslag. Du är aldrig ensam med utmaningar och frågeställningar. Vi hjälps åt i arbetslag och ämneslag att planera arbetet. Tillsammans skapar vi en god lärandemiljö för våra elever.

Nu söker vi lärare till Hotell- och turismprogrammet. I arbetsuppgifterna ingår undervisning i hotell- och turism ämnen, för- och efterarbete, mentorskap, tät kontakt med elever, vårdnadshavare, bransch och handledare på APL.

Rekrytering sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av undervisning. Du har ett stort intresse av att lära, visa och instruera andra. Avgörande är att du trivs att jobba med ungdomar och att du har förmåga att se människors olika behov och förutsättningar. Det är viktigt att du trivs i lärarrollen och är en utpräglad ledare samt att du är trygg i dina kunskapsområden.

Vi söker dig som har lätt att samarbeta och är flexibel, van vid problemlösning och att arbeta självständigt och i grupp.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 14 augusti 2019
Tidsbegränsad till 17 juni 2020
Längd 6 månader eller längre
Ansök senast 21 juni 2019
Referensnummer A884901
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Per Svensson
Rektor
054-540 18 44
per.svensson@karlstad.se
Facklig företrädare Facklig representant nås genom kommunens växel
054-540 00 00

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den