Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Förskollärare tillsvidare, 2 st Edsvalla förskola

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Edsvalla förskola har idag 3 avdelningar och kommer nu att utökas till 4 avdelningar. Edsvalla förskola ger förutsättningar för att barnen ska känna tilltro till sin egen förmåga, utvecklas och växa. Lyhördhet, ett öppet klimat och ett bra bemötande gentemot barn och föräldrar skapar trygghet och förtroende.

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och starta upp en ny avdelning på Edsvalla förskola? Avdelningen öppnas under maj och kommer att fortsätta hållas öppen från hösten 2017.
Vi söker 2 förskollärare och placering kan ske på nyöppnade avdelning Bruket eller yngreavdelningen Kvarnen.
Vi söker dig som har barnfokus, är tydlig och närvarande i din roll som förskollärare, ser helheten och möjligheter i verksamheten. Du har lätt för att samarbeta med barn, föräldrar och kollegor. Du känner dig väl förtrogen med våra styrdokument och kan använda dig av dem i praktiken.

Kvalifikationer

Som förskollärare ansvarar du för att planera, dokumentera och följa upp verksamheten.
Du har förskollärarexamen och gärna erfarenhet av pedagogiskt arbete,men även nyexaminerad är välkomna att söka.Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 1 augusti 2017
Tillträde eller efter överenskommelse
Ansök senast 12 maj 2017
Referensnummer A676263
Antal arbetstillfällen 2
Kontaktperson Maria Mangelin
Förskolechef
054-5403169
maria.mangelin@karlstad.se
Facklig företrädare Madelene Grenard
Förskollärare
054-5403677

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den