Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Administratör till Frödingskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Arbetsbeskrivning

Frödingskolan består av grundskola, grundsärskola och fritidshem,. Ena delen av uppdraget består av att ansvara för datasystemet extens för betyg, inskrivningar i skola och fritids m.m. Detta ansvar gäller för Frödingskolan och Kronoparksskolan som är ett lågstadium,
Du har ett nära samarbete med Frödingskolans rektorer. Också samarbete med skolområdets övriga administratörer och ekonomer krävs, samt med personal på barn- och ungdomsförvaltningens stab på Karolinen. Du ingår även i ett nätverk med administratörerna inom förvaltningen.
Den andra delen av uppdraget handlar om att ge administrativt stöd till rektor och medarbetare på Frödingskolan. Tjänsten är placerad på Frödingskolan.

Kvalifikationer

Du har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot administration, personal eller ekonomi. Alternativt har du motsvarande praktiska erfarenhet.
Du bör vara van vid att arbeta i administrativa datasystem. Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba i extens eller liknande system, samt om du har kompetens inom schemaläggning och system kopplade till det.
Eftersom vi arbetar med att utveckla verksamhetens är det viktigt att du kan ta egna initiativ och tycker om förändringsarbete,
Du arbetar utifrån ett helhetsperspektiv, har en god samarbetsförmåga och trivs med att ha många kontaktytor. Det är även viktigt att du är flexibel och stresstålig då arbetsmängden varierar över månaden.
I urvalsprocessen kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 2 maj 2019
Tillträde Utifrån att erforderliga beslut tas
Ansök senast 12 februari 2019
Referensnummer A848474
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Sarah Thorén
Rektor
054-540 32 21
sarah.thoren@karlstad.se
Facklig företrädare Fackliga företrädare nås via Ann-Mari Brunzell
Nämndsekreterare
054-540 29 26

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den