Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Arbetsledare anläggning

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

På teknik- och fastighetsförvaltningen ansvarar vi för kommunens gator och vägar, naturmark, parker, lekplatser och allmänna platser. Vi ser till att kommunens invånare har rent dricksvatten av god kvalitet, vi bygger och förvaltar kommunens fastigheter och ansvarar även för den interna servicen till kommunens verksamheter. Dessutom är vi med och utvecklar nya bostadsområden och stadsdelar.

VA-avdelningen på Karlstads kommun ansvarar för kommunens vatten- och avloppsanläggningar. Vi producerar dricksvatten, renar avloppsvatten och tar hand om dagvatten. Dessutom säkerställer vi ett fungerande ledningsnät. VA-området står inför spännande utmaningar för att hållbart kunna möta framtidens krav.

Vi söker nu en arbetsledare för anläggningsgruppen på VA avdelningens enhet för ledningsnät.

Arbetsbeskrivning

Som arbetsledare för anläggning kommer du tillsammans med din arbetsgrupp på sex medarbetare jobba med förnyelse av ledningsnätet, anläggning av gator och vägar, stensättning och olika typer av grundläggningsarbeten.

Ditt huvudsakliga uppdrag är att planera, resurssätta och styra den dagliga verksamheten så att anläggningsarbetarna får ett bra underlag och rätt förutsättningar för att arbeta effektivt. Du är den som prioriterar och beslutar uppdrag samt vem som ska utföra dem. I rollen ingår också att följa upp och utvärdera resultat i form av kvantitet, kvalitet och ekonomi. Som arbetsledare är du chefens förlängda arm och upprätthåller en god kommunikation mellan gruppen, enhetschefen, produktionsplaneringen och kommunmedborgaren.

Kvalifikationer

Du har någon form av teknisk utbildning med inriktning mot väg- och vattenfrågor och du har yrkeserfarenhet inom mark- och anläggningsarbeten. Din yrkesspecifika erfarenhet gör att du kan utföra relevanta bedömningar av tid, resursåtgång, kvalitet och kostnad för vår verksamhet. Som person är du kommunikativ och kan uttrycka dig väl i tal och skrift och vi förutsätter att du kan arbeta såväl självständigt som i nära samarbete med övriga medarbetare. Vi värdesätter högt att du är ansvarstagande och engagerad i dina arbetsuppgifter och du har förmåga att hantera IT-utrustning i den mån tjänsten kräver.

Du skall självklart bidra till arbetsglädje och värna den goda arbetsmiljön, samt dela och arbeta enligt Karlstads kommuns värdegrund.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse. Tillsvidareanställning med tidsbegränsat förordnande som arbetsledare. Förordnandet kan förlängas.
Ansök senast 13 januari 2019
Referensnummer TFN 2018-4801
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Pär Ungerberg
Enhetschef VA-nät
054-540 66 63
Facklig företrädare Facklig företrädare kan nås via kommunens växel
054-540 00 00

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den