Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Förskollärare, 100%, tillsvidare, Morkullans förskola i Skattkärr

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Morkullans förskola ligger i Skattkärr. Förskolan har fem avdelningar, två med barn i ålder 1-3 år, två med de äldre barnen 3-6 år och en med barn i ålder 1-6 år. Vi har ett väl fungerande samarbete mellan våra avdelningar. Barnen lär känna alla pedagoger och förskolans alla barn när vi samlas ute och vid gemensamma aktiviteter. Vi har en fin gård, som är stor och erbjuder kuperad terräng, vilket ger många lockande miljöer att leka i. Morkullans personal har tillsammans arbetat fram en gemensam pedagogisk plattform, som bl.a. innebär att man arbetar tematiskt. Vi utgår från ett gemensamt tema, som vi har under ett läsår, och vi inspireras av ett lekpedagogiskt arbetssätt, där barnens intresse och nyfikenhet är ledstjärnan. Pedagogerna finns vid barnens sida för att stödja och utmana. Årets tema är Språkjakten, där vi arbetar ämnesövergripande och bl.a. använder en gemensam barnbok som inspiration.

Vi hoppas att du ska känna dig lockad till att arbeta på vår förskola och vara del av det positiva samarbetsklimatet som råder.

Arbetsbeskrivning

Arbete som förskollärare i barngrupp med barn i åldern 1-3 år.
Vi söker en förskollärare som är väl förtrogen med förskolans pedagogiska uppdrag och styrdokument. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för planering och genomförande av det pedagogiska arbetet. Arbetslaget utformar den pedagogiska verksamheten och lärmiljön utifrån styrdokument samt barnens behov och intressen. Som pedagog på Morkullans förskola förväntar vi oss att du har ett stort engagemang, tar ditt uppdrag på allvar, och är aktiv i utvecklingen av Morkullan. Vi söker nu en förskollärare, med placering på en avdelning med barn i åldern 1-3 år.

Kvalifikationer

• Vi söker en legitimerad förskollärare, som är ansvarstagande och utvecklingsbenägen. Du reflekterar regelbundet över din roll och arbetar aktivt för förbättringar och utveckling av verksamheten, och tillsammans med oss driver du verksamheten och barns lärande framåt.
• Du har förmågan att sprida arbetsglädje, du har ett gott bemötande och kan skapa trygga och förtroendefulla relationer med barn, vårdnadshavare och kollegor.
• Vi söker dig som är en ansvarstagande, engagerad och närvarande pedagog. Du trivs med arbete i arbetslag, men kan också arbeta självständigt.
• Vi vill att du i din ansökan och vid en eventuell intervju, beskriver dina förmågor i mötet med barnen, i ledarskapet och i samverkan med andra. Förmågan att analysera och reflektera över egna insatser och verksamhetens innehåll och arbetssätt har stor betydelse för kvalitén i förskolan.
• Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 12 augusti 2019
Tillträde Efter överenskommelse
Längd Tillsvidare
Ansök senast 22 april 2019
Referensnummer A867313
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Eva Haglund
Förskolechef
054 - 540 37 08
eva.haglund@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den