Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Verksamhetsutvecklare

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. På förvaltningen arbetar omkring 2 000 medarbetare inom vårdboende, hemtjänst, trygghetsboende, hälso- och sjukvård, funktionsstöd, samt på vårt biståndskontor.

Verksamhetsområdet Vårdboende består av 11 boendeenheter och en enhet för administration och bemanning. Det finns totalt ca 400 boendeplatser för demenssjuka inom verksamhetsområdet. Enheterna är spridda över hela Karlstads kommun. Det är sammanlagt 13 enhetschefer som arbetar inom Vårdboende.

Verksamhetsområdet Trygghetsboende består för närvarande av 4 trygghetsboenden, 2 vårdboenden som ska omformas till trygghetsboende under 2020 samt Resurscentrum. Resurscentrum innehåller korttids- och växelvårdsplatser samt också en förebyggande/stödjande del innehållande demensteam, anhörigstöd, dagverksamheter, aktivitetssamordning och frivilligcentral. Det är sammanlagt 11 enhetschefer som arbetar inom Trygghetsboende.

Arbetsbeskrivning

Vi söker verksamhetsutvecklare till verksamhetsområdena trygghetsboende och vårdboende.

Verksamhetsutvecklarens arbete är till största del operativt med tyngdpunkten på att implementera strukturer och metoder i verksamheten. Arbetet grundar sig i respektive verksamhets beslutade riktlinjer och instruktioner.

Som verksamhetsutvecklare granskar man det interna arbetet, deltar i och leder utredningar och arbetsgrupper, samt fungerar som ett stöd till chefer.

Som verksamhetsutvecklare ingår du i verksamheternas stab och respektive ledningsteam.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en akademisk utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Du ska vara intresserad av att arbeta med utvecklingsfrågor, förändrings - och förbättringsarbete. Har du arbetat med liknande arbetsuppgifter är det meriterande. Du ska ha god kunskap i socialtjänstlagen (SoL) och hälso- och sjukvårdslagen (HSL) och det är meriterande om du har praktisk erfarenhet från äldreomsorg och/eller hälso- och sjukvård.
B-körkort är ett krav.

Det är viktigt att du som verksamhetsutvecklare ha en pedagogisk förmåga och uppskattar att arbeta i grupp med kollegor som arbetar fokuserat mot samma mål. Att du uttrycker dig väl i tal och skrift, samt har en god datorvana är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Längd Tillsvidare
Ansök senast 31 mars 2019
Referensnummer A857103
Antal arbetstillfällen 2
Kontaktperson Jill Mattsson
Verksamhetschef Trygghetsboende
054-540 60 15
Kontaktperson Per-Olov Johansson
Verksamhetschef Vårdboende
054-540 60 49
Facklig företrädare Facklig företrädare nås via kommunens växel.
054-540 00 00

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den