Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Boendestödjare

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Arbetsmarknads- och socialförvaltningen arbetar med att ge stöd och hjälp inom individ- och familjeomsorg och till personer med psykisk funktionsnedsättning. Vi arbetar också för att motverka arbetslöshet och ansvarar för frågor som rör tobak och alkohol – såväl förebyggande arbete som tillstånd och tillsyn. Socialsekreterare, behandlingsassistenter och boendestödjare hör till de stora yrkesgrupperna hos oss.

Arbetsbeskrivning

Rönngården är ett boende för män med samsjuklighet dvs psykiatrisk sjukdom och missbruk/beroende. Boendet tillhör Vuxenavdelningen på Arbetsmarknads- och socialförvaltningen. Boendet erbjuder plats för män med ett långsiktigt behov av trygghet och stöd i vardagslivet. Boendet är bemannat dygnet runt varför arbetet innebär schemalagd arbetstid.
Arbetet är individinriktat och vi arbetar med genomförandeplaner och du har ansvar att de följs. Arbetet vid boendet ställer stora krav på medarbetarnas förmåga att skapa goda relationer till de män som bor där och att ge individualiserat stöd. Vi använder oss av MI som förhållningssätt. Det förutsätter en god beredskap att hantera svåra och komplexa situationer och samtidigt behålla en stark tilltro till människors förändrings- och utvecklingsförmåga.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är skötare och har erfarenhet av målgruppen/erfarenhet av missbruks-beroendearbete. Eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Erfarenhet av social dokumentation är ett krav.
Arbetet ställer stora krav på god samarbetsförmåga då arbetet bedrivs i nära samarbete med såväl interna som externa aktörer.
B-körkort, manuell växellåda, är ett krav.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde efter överenskommelse. Ev provtjänstgöring.
Ansök senast 26 mars 2017
Referensnummer A661611
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Daisy Bräck
Enhetschef
054-5405177
Facklig företrädare Lotta Karlsson
Kommunal
054-5404754

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den