Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Lärare årskurs 5 på Frödingskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Frödingskolan är en flerspråkig skola där vi ser våra olikheter som vår styrka. Vi söker nu en driven och engagerad lärare som jobbar för varje elevs rätt att lyckas och vill vara med i en förändrings-och utvecklingsprocess.

Arbetsbeskrivning

Klasslärare till årskurs 5 med ansvar för ämnen i so och svenska.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare till årskurserna 4-6 med behörighet i so-ämnen, svenska och gärna engelska. Kunskap och språk-och kunskapsutvecklande arbetssätt är meriterande

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 8 augusti 2018
Längd Tillsvidare
Ansök senast 25 maj 2018
Referensnummer A783431
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Sarah Thorén
Rektor
054-540 32 21
sarah.thoren@karlstad.se
Facklig företrädare Fackliga företrädare nås via Ann-Mari Brunzell
Nämndsekreterare
054-540 29 26

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den