Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

So lärare till Klaraborgs csu

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Arbetsbeskrivning

Klaraborgs csu är ett specialpedagogiskt område inom Barn och ungdomsförvaltningen i Karlstad. Vårt uppdrag är att stödja skolområdet/elevhälsan i arbetet med barn i behov av särskilt stöd. Inom Klaraborgs csu finns fem centrala särskilda undervisningsgrupper.
Eleverna läser efter grundskolans kursplaner men anpassningar görs utifrån elevens behov.

Tjänsten som lärare på Mariebergshöjden innebär att du kommer att undervisa i dina ämnen, men det kan även förekomma att du undervisar i andra ämnen. Du kommer att ingå i arbetslaget Mariebergshöjden som består av två övriga lärare samt en elevassistent. Tillsammans ansvarar ni för 11 elever och ert uppdrag är att planera och organisera undervisningen.

Din professionella roll som lärare blir att tillsammans med övriga i arbetslaget att se till att miljön är utformad så att alla barns individuella behov tillgodoses samt att du använder dig av dina teoretiska och praktiska kunskaper. Du kommer att vara mentor för några elever samt ha huvudansvaret för vissa ämnen utifrån din behörighet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig lärare i åk 7-9 med lärarlegitimation för historia, religion, samhällskunskap och geografi.

Du får gärna också vara behörig i flera ämnen som exempelvis idrott, svenska och engelska.

Du tycker om att jobba med andra professionella pedagoger och har en god samarbetsförmåga. Du är en förebild för såväl barn som kollegor och vinnlägger dig om goda relationer som utgångspunkt för lärande. Meriterande är även om du har specialpedagogiska kunskaper utifrån funktionsnedsättning autism.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 10 augusti 2017
Tillträde Tillträde så snart som möjligt under ht-17
Ansök senast 31 juli 2017
Referensnummer A702042
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Ulf Eriksson
Enhetschef
054-540 29 76
ulf.eriksson@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den